Kleur uw vacature kosteloos in!

Wanneer u een online vacature heeft geplaatst op Limburgvac bieden wij u de mogelijkheid om kosteloos uw vacature in te kleuren met MyMatch.

Exclusieve samenwerking

Organisaties die de beste mensen weten te werven en te selecteren, zijn in staat om structureel beter te presteren dan hun concurrenten. Daarom maakt u al gebruik van Limburgvac om sollicitanten te werven. De nieuwe en exclusieve samenwerking met MyMatch stelt u nu kosteloos in staat om de juiste mensen te selecteren.

MyMatch vormt de perfecte match tussen wat u wilt als werkgever en wat de sollicitant wil. Zodat u kwalitatief betere sollicitanten kunt selecteren die ook op de lange termijn een succesvolle bijdrage leveren aan uw organisatie. Exclusief voor klanten van Limburgvac, bieden wij u de mogelijkheid om uw vacature kosteloos in te kleuren met MyMatch.

Hoe werkt MyMatch?

MyMatch hanteert 21 gedragstypen, die in specifieke kleuren zijn uitgevoerd. Ze brengen het gewenste vacatureprofiel overzichtelijk en objectief in kaart om tot een perfecte match te komen. Objectief. En dus niet subjectief. Zodat er geen ruimte is voor foutieve interpretaties tijdens het sollicitatietraject. Binnen MyMatch spelen 21 menselijke gedragstypen de hoofdrol. Onderstaand stellen ze zich aan u voor.

MyMatch denken, doen, voelen.

Ze zijn gebaseerd op de verschillende combinaties van de MyDriveskleuren. Gaat het om een salesfunctie? Dan zoekt u wellicht de scherpschutter (combinatie oranje en blauw) of de proactieve (combinatie oranje en rood). Voor andere functies zijn weer andere persoonlijkheden gewenst. Zo past de dienstverlener (combinatie groen en blauw) perfect bij de functie van managementondersteuner of customerservicespecialist. Bedenk daarbij wel dat een mens nooit voor de volle 100% één type is. Meestal bezit hij ook voor een bepaald deel de kenmerken van twee of drie andere gedragstypen, zonder dat dit afbreuk doet aan de eigenheid van zijn gedrag.

MyMatch-vragenlijst

Om de juiste match tot stand te brengen tussen sollicitant en vacature vult u als werkgever een korte online MyMatch-vragenlijst in bij aanvang van de wervingsprocedure, dus voordat een sollicitant op gesprek komt. Vervolgens geeft de MyMatchrapportage een helder antwoord op de vraag welk specifiek gedragstype nodig is om een bepaalde functie met succes in te kunnen vullen. Dat heldere antwoord geldt natuurlijk ook voor alle andere verantwoordelijken die zijn betrokken bij de wervingsprocedure.

Uw vacature kosteloos inkleuren?

Kijk voor meer informatie op www.mydrivesmyhabits.com. Stuur een e-mail naar info@mydrivesmyhabits.com en vermeld daarin uw naam, bedrijf en functie. Geef ook even aan dat het om de exclusieve Limburgvac aanbieding gaat!